You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN SEÇİM OLSA.....

ŞU AN SEÇİM OLSA.....

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ŞU AN SEÇİM OLSA.....
EVET YİNE BEN...

ŞU AN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?

BEN BELLİ KEŞKE DAHA İYİSİ GELSEDE ONA VERSEM AMA YOK...

ŞU AN OY VEREBİLECEĞİM TEK BİR PARTİ VAR ODA AKPicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
evet yine sen gülücük
şu an seçim olsa seçim hakkımı kullanmam ben çünkü ortada doğru dürüst parti yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
şuan savaş olsa keşke:p
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
@rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:savaş mı olsa neden böle düşünüosun??
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yanlış anlamayın ya savaş dediğim toplu tüfekli değil..hakla batılı birbirinden ayıracak kimin ne olduğunu gösterecek şöyle bi akım gibi bişy olsa yani..sadece siyah ve beyaz olsa, gri olmasa..bunun olmasını sağlayacak bişy olsa..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Düzen partilerine oy veren onların işlediği cürümlere de ortaktır. örneğin ABD'nin müttefikiyiz denilerek islam topraklarında mücadele veren mücahidlere karşı menfi tavır takınmak ya da en azından bunlara destek vermemek, abd ve siyonist israil'in işlediği cinayetlere, akıttığı müslüman kanlara ortak olmak...ve tabi ki Allah'ın indirdiği şeri hükümlerle değil de beşeri kanunlarla hükmetmek gibi allah'ın küfür, zulüm ve fısk saydığı günahlara ortak olmaktır...allah selamet versin...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
siz bu siteye neden sadece siyaset yapmaya geliyorsunuz anlamış değilim
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz bu siteye neden sadece siyaset yapmaya geliyorsunuz anlamış değilim

Bismi Rabbi'l mustazafin...

Bak anlatayım:
sizin neden bu tür siyasi sorularla bizi böyle davranmaya teşvik ve dahi tahrik ettiğinizi bir kenara bırakalım...

İmam Gazali der ki: "Bütün sanatların en şereflisi esas olanlarıdır. Esasların da en şereflisi insanları birleştirici, iktisadi, ictimai, dini-dünyevi bütün durumlarını düzelten ve nizama sokan SİYASETtir."

siyasetin insan ve toplum hayatı üzerindeki etkisi bu kadar büyük ve kapsamlıyken bizim de bu meselede derinleşmeye çalışmamız ve bu konuda düşünce teatisinde bulunmamız neden bu kadar zor anlaşılır bir durum olsun ki !?...

ve üstelik müslüman kardeşlerimizi mevcut düzenlerin kirli siyasi oyunlarının pençesinden kurtarmaya çalışmamız onlara hakk bildiğimiz davayı anlatmaya çalışmamız sanıyorum ki angaryadan ıvır-zıvırla uğraşmaktan daha makbuldür...

saygılarımla...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz bu siteye neden sadece siyaset yapmaya geliyorsunuz anlamış değilim

dogru diyor ablam gülücük
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.