You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN SEÇİM OLSA.....

ŞU AN SEÇİM OLSA.....

Profesör
RE: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
tabiki zaten amacımızda bu gülücük ben o örneği sen ben bu rejimin kurallarını tanımıyorum dediğin için söyledim, sonuçta gitmek istediğimiz yer aynı ayrımımız izlenen yol tercihinde olmalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düzen partilerine oy veren onların işlediği cürümlere de ortaktır. örneğin ABD'nin müttefikiyiz denilerek islam topraklarında mücadele veren mücahidlere karşı menfi tavır takınmak ya da en azından bunlara destek vermemek, abd ve siyonist israil'in işlediği cinayetlere, akıttığı müslüman kanlara ortak olmak...ve tabi ki Allah'ın indirdiği şeri hükümlerle değil de beşeri kanunlarla hükmetmek gibi allah'ın küfür, zulüm ve fısk saydığı günahlara ortak olmaktır...allah selamet versin...

gönlüne sağlık kardeşim...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz bu siteye neden sadece siyaset yapmaya geliyorsunuz anlamış değilim

Bismi Rabbi'l mustazafin...

Bak anlatayım:
sizin neden bu tür siyasi sorularla bizi böyle davranmaya teşvik ve dahi tahrik ettiğinizi bir kenara bırakalım...

İmam Gazali der ki: "Bütün sanatların en şereflisi esas olanlarıdır. Esasların da en şereflisi insanları birleştirici, iktisadi, ictimai, dini-dünyevi bütün durumlarını düzelten ve nizama sokan SİYASETtir."

siyasetin insan ve toplum hayatı üzerindeki etkisi bu kadar büyük ve kapsamlıyken bizim de bu meselede derinleşmeye çalışmamız ve bu konuda düşünce teatisinde bulunmamız neden bu kadar zor anlaşılır bir durum olsun ki !?...

ve üstelik müslüman kardeşlerimizi mevcut düzenlerin kirli siyasi oyunlarının pençesinden kurtarmaya çalışmamız onlara hakk bildiğimiz davayı anlatmaya çalışmamız sanıyorum ki angaryadan ıvır-zıvırla uğraşmaktan daha makbuldür...

saygılarımla...

Allah razı olsun kardeşim...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bismi Rabbi'l mustazafin...
Bak onu da anlatayım, daha doğrusu bir kıssa aktarayım, hisseyi de varın siz alın...

Nemrud Hz. İbrahim Aleyhisselâm,ı yakmak için yaktıdırdığı cehenemi andıran ateşesi söndürme çabasındaki minicik bir karınca, küçücük ağzına bir damla su alıp, o bulutları yalayan korkunç alevlere doğru koşmaya başlamış. O esnada bir başka karınca ise, onun bu telaşını görmüş ve yanına yanaşıp:
"Böyle koştura, koştura nereye gidiyorsun?" diye sormuş. Ağzında bir damla su taşıyan karınca demiş ki:
"Duydum ki Nemrud, Hz. İbrahim'i yakmak için büyük bir ateş tutuşturmuş.
İşte o ateşi söndürmek için koşuyorum." Tabiî bu cevabı işiten diğer karınca acı acı gülmüş ve arkadaşına:
"Yahu o cehennemi andıran ateşe karşı senin bir damla suyun ne yapabilir ki?" deyince, su taşıyan karınca:
"Olsun! Hiç olmazsa dostluğum belli olsun! (Tarafım belli olsun)!" demiş.

Tabiî bu olayda kertenkele de kendisine bir görev üstlenmiş. O da Hz. İbrahim'in ateşini güya harlatmak için üflüyormuş. Bir arkadaşı onun bu nefes nefese üfürüşünü görünce söylemeden geçememiş:
"Yahu ateş zaten harlamış, gürlemiş, dağlar gibi olmuş. Sen üfürsen ne olur üfürmesen ne olur?" Diğeri cevap vermiş:
"Olsun! Düşmanlığım belli olun, safım belli olsun!"

saygılarımla...

Allah teala senin gibi kardeşelrimizi bereketlendirsin inşaallah...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Uygulanan seçimler mevcut rejimin devam edegelmesi için kurulmuş bir parya(ayak işi)dır. Masonik otoritenin elindeki Kemalist diktatörya sistemini elinde bulunduran güç; Anadolu halkını seçimlerle uyutmaktan başka birşey için bunu uygulamıyor.

Nice dava adamları oturdu iktidar koltuğuna, lakin hiçbirisi bir öncekinden daha iyisini yapamadı.. Yapmaya teşebbüs edenler de malumunuz ( misal, Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fetin Rüştü Zorlu, Turgut Özal, 28 Şubat..) Bu da gösterir ki seçimler rakıya meze olmaktan başka birşey olamamıştır, sadece halkın gözünü boyamak amacına hizmeten parlementonun el değiştirmesini sağlar
..

çok haklısınız kardeşim...

durum tesbiti tamamdır...

çözüm olabilecek tek şey ise davadır tebliğdir her daim yenilsek de yılmadan mücadele etmeyi göze aldığımız sürece...

ve benim verebileceğim bir oyumdan başka bu anlamda yapabileceğim çok şey yok

onu da erbakan hocam a veririm ki

en az bizler kadar bu ülkeyi ve dinini sevmiş

hepimizin rahatını düşünmüş tek lider gördüğüm için

ama birgün sizler kendi gücünüzle geldiğinizde sizi desteklemeyen Allah tan korksun

tabi hala bu sözlerdeki samimiyet ve teslimiyyet ilk şiarınızsa...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-05-2008, Saat:06:38 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalnız bi değişiklik şart partinin durumu hiçmi hiç iyi değil yani iyice düştük çaptan

hangi partiden bahsediyorsun

akp den mihıms
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır saadet partisindengülücük

vavvvvvvvsende mi bizdensin gülücük

şaşım şaşım şaşırdım Allah bilior yes
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ŞU AN SEÇİM OLSA.....
valla bu son seçimde akp ye atıcaktım valla tam o seçim gecesi erbakan rüyama geldi dedi oyu bize at bende saadete attımgülücük kendim siyasetle pek ilgilenmem ama ailemdeki büyük çoğunluk saadetli ehh bizde yabancısı değilizgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.