You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

pejmurde
RE: ŞU AN NE DINLIYORSUN?
La Havle Nasıl Bir izlenim Bırakmışım Ben Öyle..Yahu Arada Esiyorlar İşte..Bakmayın Bana Siz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yav takılıyoruz sende haa..iyi sen hazırla kahvaltını.. Bu arada saat 13:08 ..kahvaltı dediydinde :/
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
ne kahvaltası ben öyle bir şey mi dedim bayan..iyimisiniz doktor çağırmamı istermisiniz..Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.

Yaşamımın azımsanamayacak bir dönemi bu şarkının bir yerlerde illaki muhatapları vardır diye düşünerek geçti :D kadın yada erkek ..sonra öğrendimki yok öyle bişi.. Yada belkide böyle olması gerekiyorda ..insanların beklentileri çok büyük..belkide şarkının muhatabı olsaydı büyüsü bozulurdu..böylesi iyi
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Dinlemesini ama isminden anladım bu şarkının muhatabı benim yaw...:-p
Nerden buluyon böyle tuhaf şarkıları:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.