You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

General
RE: ŞU AN NE DINLIYORSUN?
bebek ağlamasııı Sad
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yahu tabiki mhmt isimli üye ile empatiden bahsediyorum. Sorduğun soru o kişiye kendisini kötü hissettirir..mahcup ettirir..o yüzden dikkat edelim.durum bambAşka olabilir oda sadece kendi açmış olduğu bAşlık için burda.ve başlığını takip ediyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kızmak değil gülücük onun durumunuda anlamamız için..Kafa dağıtıyordur, olaya yoğunlaşmamaya çalılıyordur belki bu şekilde. O yüzden belirtmek istedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Reyyan da söyledi , kafa dağıtmaya gelmiştir yaprak diye sonra hak werdim zaten , özür diledim , afedersiniz dedim zaten , sende uyarı için sağol .. gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.