You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

ŞU AN NE DiNLiYORSUN?

Çalıkuşu
RE: ŞU AN NE DINLIYORSUN?
Saol hanzalagülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
canin sıkilcaksa kapatalim konuyu olsun bitsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
zeynep ne oluyor
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hayır benim takıldığım nokta şarkı dinlememekle müslüman olunur iddiası..ve şu dönemde sadece kendimden sorumlu olduğumuda düşünmüyorum..öldürülen her çocuktanda sorumlu olduğumu biliyorum..müzik dinlememekle olacak şey değil bu sadece..kusura bakma bir haberin üstüne bunu okuyunca belirtmek istedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bazı şeyleri çok abartıyorsun bence
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Espri ile karışık bir cevap verdim halbuki ilk başta.. :/ ve heee ifadeleri mesela..ama mimikleri gösteremeyizki abi..yanlış anlaşılıyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
valal ben o ilk mesajda hiç bi yerde ne bi espri ne bi yumuşaklık göremedimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Zeynep az bucuk seni tanidim baska bisey oldugunu dusunmustum zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
tamam sen öyle diyorsan öyledir yanlış anlaşılşmagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.