You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz ..?

Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz ..?

General
RE: Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz ..?
kardeşim o kitabı okumanı tavsiye etmem..bende merak edip okumaya başlamıştım yarısında bıraktım ...dünyanın bir patlama sonucu oluşmasını ve yaratıcının varolduğuna inancına aykırı bir kitap gülücük

netten bir kitap sipariş verdim dört gözle bekliyorum...

aşka adanmış bir ömür hz.hatice
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
biliyorum kardeş okurken anladım zaten benim tüm kitapları okumamdaki gaye doğruları da yanlışları da görmek
yoksa yazılanlardan etkilenmemiz sözkonusu bile olmaz ALLAHIN izni ile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tüm kardeşlerimizden ricamız çok beğendikleri ve okumamızı mutlaka tavsiye ettikleri kitapları da buraya yazarlarsa çok sevaba girerler ben hemen yazıyorum Yüksel Şule Şenlerin HİDAYET kitabını özellikle hanım kardeşlerimizin okumasını tavsiye ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH hepimizden razı olsun elbette..

ben hayatımda okuduğumda hüngür hüngür ağladığım bir kitap oldu .. o da hz.AİŞE ...şiddetle tavsiye ederim.. peygamber efendimizin hz.aişe annemizin kollarında ki son anlarını okurken yüreğimdeki çarpıntı çok başkaydı..ben farklı hissettim..ve asla unutamadım o sayfada hissettiklerimi ........
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.