You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!

Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!

General
RE: Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!
Ooo allame abi gece gece online Big Grin

Cennet gulleri tum hucreli canlilardir
Dunya gulleri fotosentez yapar ne bilim abi Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Star gazetesi'ndeki ahlaksız Subliminal Reklam !!
şuan videolarınızı izleyemiyorum..geçmişte bende çok araştırmıştım bunları...gördüğüm şu bir göz,çok para,şöhret..bu paraya boğdukları ünlülerin yaptığı tek şey kliplerinde aralara göz sıkıştırmak ...türkiyede ki atiye denilen şahsiyettin yaptığı gibi...ve şuan bir tv de yayınlanan ahlaksız bir yarışma gibi

peki bu illimunaticilerin amacı dünyayı yönetmek diyelim amaçları...
amaçlarına ulaşınca ne olacak? o göz bir gün açığa çıkınca ne olmasını bekliyorlar...

temel amaç belli de dini yok etmek ,ahlaksızlığı ön safhaya çıkarmak....ama benim beynimin algılayamadı bu kadar yüzyıllarca süre giden çaba onlara ne kazandıracak....

offf çok karışık şeyler ..yaşlı beynime ağır geliyor gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.