Annelerimizin kalbine merhamet veren sonsuz merhamet Sahibi Rabbim. Sana sığındım. Küçük bir çoçuğun kabahat işleyip annesine dediği gibi, ''Bir daha yapmayacağım Rabbim'' Bir daha yapmayacağım. Sen c.c. beni affetmezsen ben kaybedenlerden olacağım. Gözlerimden düşen her yaşı bir yemin say Rabbim.. Yeminler ediyorum bir tek Sen görüyorsun... Affet beni Rabbim.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Söylenemeyenler üzerine.
Söylenemeyenler üzerine.
Annelerimizin kalbine merhamet veren sonsuz merhamet Sahibi Rabbim. Sana sığındım. Küçük bir çoçuğun kabahat işleyip annesine dediği gibi, ''Bir daha yapmayacağım Rabbim'' Bir daha yapmayacağım. Sen c.c. beni affetmezsen ben kaybedenlerden olacağım. Gözlerimden düşen her yaşı bir yemin say Rabbim.. Yeminler ediyorum bir tek Sen görüyorsun... Affet beni Rabbim.
Küçük bir çoçuğun en kıymetli vazosunu kırdığında ağlayarak annesine birdaha yapmacağım. Vallahi yapmayacağım dediği gibi yalvarıyorum sana Rabbim. Yeminler olsun bir daha yapmayacağım. Vallahi bir daha yapmayacağım. Annelerimizin kalbine merhamet veren Sonsuz Merhamet Sahibi Rabbim c.c. biliyorum affedersin. Affetmek Senin büyüklüğünden. Rabbim beni benim günahlarımın çokluğu ile değil Sonsuz merhametinle yargıla...
Günahkar bir dille, affını dileyen. Senden başka gidicek daha hayırlı kimsesi olmayan kulun. Affet beni. Ben silinip gittiğimde burda yazılanlar ahitim olsun...
huzuruna çıkılacak tek makam ALLAHIN makamı,
hidayetse ALLAHIN hidayeti,
rahmetse ALLAHIN rahmeti,
merhametse ALLAHIN merhameti,
kısacası herşeyin tek sahibi ALLAHTIR O ne derse o olur
duaların gideceği yerde ALLAHADIR,
yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha
yolcular gitmese de yollar gider ALLAHA
biz fakir, aciz, günahkar, acizane, muhtaç kulların tek ümidi ALLAHIN rahmeti, merhameti, hikmeti, inayetidir.
dualarda unutmayalım.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi