You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: sorularım var :)
teşekkür ederim herkese.psikologlar yardım etmeye çalışıyorlar ama çok iyi yapamıyorlar insanı.onlara hak vermek lazım.ellerinden pek bir şey gelmiyor.ilaç verebiliyorlar ancak.biraz da konuşuyorlar.şu ana kadar birkaç psikologa gittim.biraz faydalı oldular ama sorunlarımı geçiremediler.ben artık psikologa gitmek istemiyorum.yani kendim çözmeye çalışayım biraz.mesela çalışmayı düşünüyorum.çalışmak rahatlatabilir bence.bir de ben bu aralar çok bilgisayar oynamaya başladım.bıraksam rahatlarım belki ama emin değilim.dediğiniz gibi surelerle, dualarla, ibadetle ilgilenmeliyim.düzelmeye çalışıyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ya şu an çok kararsızım.ruh sağlığı bölümünden randevu almayı düşünüyorum ama emin değilim.kendim çözebilir miyim bilmiyorum.siz ne dersiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
bilgisayar oyunları stres yapıyo bence kendini kaptırma kardeşim gülücük
doktora değil de ailenden birine güzelce anlat bu durumu ablana veya abine ciddi bi şekilde o eminim seni rahatlatır bide ailenle vakit geçir içine kapanma derim gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
bendeki sorunun ailemde de olduğunu düşünüyorum.onlara sorunlarımı söylersem nasıl bir şey ile karşılaşırım bilmiyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.