You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ateşten Gömlek
soru?
ben biraz araba resmi koydum benim pc'de gozukuyo ama baskasi tarafindan goruntulenemiyor 2 defa silip tekrar yaptim ama ala ayni
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: soru?
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben biraz araba resmi koydum benim pc'de gozukuyo ama baskasi tarafindan goruntulenemiyor 2 defa silip tekrar yaptim ama ala ayni

sitede mi gözukmuyor kardeşim
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: soru?
mehemet veys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben biraz araba resmi koydum benim pc'de gozukuyo ama baskasi tarafindan goruntulenemiyor 2 defa silip tekrar yaptim ama ala ayni

sitede mi gözukmuyor kardeşim

ya sabahtan beri onunla ugrasiyomus

kendi pcde gorunuyo sitede goruntulenmiyomuss

heralde sorun war sitede bugun

bazen imzalar kayboluyo baglanti kesiliyo
??????
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
RE: soru?
arkadaslar site suanda byaa bir yoğun yoğun olduğu içnde kasıyor yani yazdığınz yada paylaşımlarınzı geç kaydediyor kasılmadan dolayı bir sabredin haldeceğiz inş. o fot sornuna da gelince ben bir bakım yani bend ebir kaç foto deniyim bakım aynı sorunlar karsılasaçakmıyım?

anlaysınızdan dolyı allah razı olsun kardeşelrim....

wesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
RE: soru?
kardeşim bir bak bakalım senin açtığın yerde bende bir paylaşımda bulundum sende gözukuyormu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.