You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
RE: SON MESAJ
canım küpram ben geliyorum hemen net koptu yine
smerkand yazdıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2008, Saat:02:00 AM, Düzenleyen: Qbra.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
bz sevdiklerimizi asla unutmayız, toprağa gömsek bile yanına bi 66 00 bir de telsim hat,,, çteki tarafta 5 dk sı 1 kontöre konusur irtibatı koparmayz gülücük

kankam gönderdi:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2008, Saat:02:00 AM, Düzenleyen: Kartalizma.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: SON MESAJ
Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan...Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan.Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan.Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan...SENİ SEVİYORUM

vs vs vs ifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Kimbilir hangi akşam güneşle beraber söneceğim, kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim,belki görmeden çlecegim fakat yinede hep seni sevecegim..

vs vs vs kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Aşkınla sararıp solacak kadar,Sevginle bahtiyar olacak kadar,Uğruna canımı verecek kadar,Seviyorum desem inanırmısın???

TABİKİ İNANMAMMMMMM NERDEN BULUOLAR BENİ YA Tongue

DAHA FAZLASINI GÖNDERMİCEM NİHAHA:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
canım benim nasılsın cevap veremedim kusura bakma teşekkür ederim öğrendiğin için msn ede giremedim çok özledim seni hala moralim bozuk inş denk gelirde konuşutruz biray ihtiyacım var öpüyorum

salişimden arkadaşım 5 dersten kaldı kendine gelemedim kuzum dua edinde geçelim verelim hayırlısıyla şu derlersleri
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nete gelcem 10dk snragülücük
Qpram gnderdi:D:D10dk dedi yarım saat sora geldii hehaaakahkaha
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
ablamın borcu varmıs buralarda bı yere sen ver ben sana verrım dio ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
cabuk bana kontör yolla bu son msj hakkım cabukkkkkkkkkkkkkkkkkkk alınca sana gönderrimm oki mi (not:eger göndermezsen elime düşersin bitirrim seni)bekleyom gönder:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kanks ben emre kntr bitti bu ya burdn yazıom biz cıktık hade sende gel kıshlar cağırıo gezeris diolar heykldeyis beklios oki?
hehaa ani dönüs yapmadan gelen son msj kankslarımdn....
ben gidemdim ama ...olsun onlar geldiler....:D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.