You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Son Dakika! Paralel Evren Gerçekmiş!

General
[Resim: BO-0uTBCIAMRxQZ.png:large]

Sonra "-Ben neden bu kadar tutarsızım ve zürriyetsizim."

Yakınma! Beynini süs diye vermedi kurban olduğum Allah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Son Dakika! Paralel Evren Gerçekmiş!
kurban olduğum mevlam
Seni anlamayı nasıp etsin Tayyip amcam gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
:D konuya hizla daldim hayal kirikligi :D tayyip cikti önüme yine evet dogru genclerin ölmedigi bir sürecten geciyoruz ama bir girin pkk nin resmi sitesine ve diyarbakirda ne oldu son günlerde sirnak ta ne oldu beyler acik ve net kimse kimseyi kandirmasin kuzey irak 1-2 yila bagimsizligini ilan edicek esad gittigi an suriyedeki kürtlerde ayrilicak ve enson bdp li milletvekili dün aciklamasinda secim sonrasi özerk kurdistan dan bahsedip 4 cografyadaki kürtlerin eninde sonunda birlesecegini ilan etti . artik gencler ölmesin kürtlerinde özgürlük hakki var tabiki tayyip iki yüzlü oynuyor meydan da tek vatan tek millet diyor ama anlastigi pkk cok farkli aciklama yapiyor kandirmasinlar halki cünkü bizim halkimiz arka planda dönenleri anlamayacak kadar malesef pasifize edilmis..

ben 2-3 yil önce tayyip erdoganin takkiyecilik yaptigini güclendigi an daha dindar daha otoriter daha baskici olacagini idda etmistim cogu kiside aman keyfine bak diyordu sonra cogu aman ülke elden gidiyor diye gezi eylemlerine katildi .. hikaye bitti diyordukki gezi olaylari ile en azindan aydin ve dis kesimin tepkisini aldi lakin hep dedigim gibi erdogan bu kezde dine sarildi yine ve sonra sasirtici bir sekilde cumhuriyete demokrasiye laiklige bayraga tek vatan tek millet laflarina basladi mitinglerinde acikcasi duruma göre kiviran bir erdogan var. pkk hükümet anlasmasini kimse bilmiyor ama iki tarafin aciklamalari tam zit lakin masa basinda ayni konusuyolar galiba

Ya bdp pkk kürtleri kandiriyor akp ve dis güclerle anlastilar suriyeyi irani indirip abd nin bölgeyi kontrol edecegi taseron yeni osmanli kurucaklar

yada akp milletle kafa buluyor özerligi getirip kürtceyi kürtlügü anayasa sokup zamani gelince hadi güle güle kurdistan diyicek bir yapi olusturucaklar
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ahahahaha :D Deist1907 her yerden çıkar bu, şeytan gibi!

Deist1907 Yazını okumadım bile ama imzamı atarım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Baskalarina Saygi kendine Saygi Dogurucaktir .

Dogru olani görmek ve Yapmamak Cesaretsizlik ve Ahlaksizliktir .

Kendine Yapilmasini istemedigin seyi Baskasina Yapma.

Konficyus..
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Yazdığın yorumdan alınmadım alınacak birşey yok ama benim yazdığımdanda sana birşey dediğimi çıkamaman lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.