gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git tabi kalıp napcan
tihaha :sırıtık:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden ben gidiyorum diye başlık açılır ki onuda anlamam
sakın üstünüze alınmayın manav kardeş genel konuşuyorum
sessizce geldim sessizce giderim
başlık açıp ben gidiyorum dmek bana saçma geliyo alt tarafı b site yani büyütmemek gerek
beni sevenler değer verenler msninde ve telimde kayıtlı kaybetme gibi bir korkum da olmaz ama paylaşımlardan mahsur kalırım o beni üzer sadece diyorum dedim selametle
kimse üzerine alınmasın bu arada lütfen !!!
Küf Kedisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlayışınız için saolun genel konuşuyorum vallahi alınmayın*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden ben gidiyorum diye başlık açılır ki onuda anlamam
sakın üstünüze alınmayın manav kardeş genel konuşuyorum
sessizce geldim sessizce giderim
başlık açıp ben gidiyorum dmek bana saçma geliyo alt tarafı b site yani büyütmemek gerek
beni sevenler değer verenler msninde ve telimde kayıtlı kaybetme gibi bir korkum da olmaz ama paylaşımlardan mahsur kalırım o beni üzer sadece diyorum dedim selametle
kimse üzerine alınmasın bu arada lütfen !!!
doğru söylediniz binnur kardeşim..
valla hiç üstüme alınmıyorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.