You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sokaklar Podyum Gibi

Sokaklar Podyum Gibi

köyün delisi
RE: Sokaklar Podyum Gibi
demek istediğini ben biliyorum ama zırt pırt da kendi elemanlarınızı eleştirmenizden ziyadesiyle rahatsızım..ortalık yerde..sanki hiç doğru tarafımız yok gibi ha bire kendimizi kötülüyoruz...ne bu ya..alemin önünde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
katılıyorum rufa noktasına kadar
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sağol kardeşim. gerçekten yazılanların hepsine katılıyorum. sokakta yürüken başımı kaldıramıyorum. kaldırsam gözüm bir yere takılsa nefis rahat bırakmıyor. dikkat çekmemesi gereken tesettürlü giyim maalesef daha çok dikkat çekiyor. maalesef tesettürü sadece "örtmek" olarak algılayanlar var. örtmek ama neyi ve nasıl örtmek bunun üzerine çok kafa yoran yok. Allah sonumuzu hayreylesin.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kımseyı kınamıyorum ama kapalı kızların makyaj yapması çok kotu ya yanı kınamıyom aa nıye boyle gıyolar demek ıstemıyom ALLAH MUHAFAZA bı gun bende oyle olabılırım
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.