CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür göbegim yok civi gibiyimdaha bu sabah sabahın 5 inde maça gittim
izlemeye mi gittin yoksa
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür göbegim yok civi gibiyimdaha bu sabah sabahın 5 inde maça gittim
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melisaa seni yavaş yavaş tanımaya başlıyom haaaa :Dsohbetinin tadı caya benzio :Diki barsak cay digeri kimindiğeride kim içerse onun akıllım
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfoooooo caktırma yaww :Dantepliyim iyi yemek yiyom ama az yiyom fark buiyi yemek ama az :D
göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer haaaa :D
sen öyle zannet biz kızlar balkonu hiç sevmeyiz :sırıtık:
:Dbak sen öle dersen herkes zayıflamaya kalkar şimdi :D
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür göbegim yok civi gibiyimdaha bu sabah sabahın 5 inde maça gittim
izlemeye mi gittin yoksa
hemde büyük sahada oynadık 12 ye 12 
vazgecilmezim
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfo bize soruın yok :Dçünkü bizim göbek yok olmazda futbol oynuyom çünkü hepvazgecilmezim

Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seyfo bize soruın yok :Dçünkü bizim göbek yok olmazda futbol oynuyom çünkü hepvazgecilmezim
hea ii o zaman yaw sen bide defans oynamayı gör :D bende defansın vazgeçilmeziyim ilgilenen futbol klublerine duyrulur
yaw defans hakkaten çok zor bi maça giriosun gazi olup çıkıyosun iki kez ayağım kırıldı benim şimdide sakat iğne yedim 4 ay yasakladılar futbolu
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sizin içiniz yandı galiba bir ayran içinde serinleyinnn he heeee
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sizin içiniz yandı galiba bir ayran içinde serinleyinnn he heeee
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.