You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: SOHBET MEYDANI :)
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2014, Saat:12:40 AM, Düzenleyen: _ELisa_.
General
Nureddin Yıldız ve Cübbeli Ahmet en sevdiğim Hocalardır.Hocamla tanışmadan önce sadece Cübbeli Ahmet Hoca'yı dinlerdim.Başka hocalar dinlenmez zihniyetindeydim.Ama hocam at gözü bakışımı değiştirdi ve bana Nureddin Hocayı sevdirdi.Kendisi Nureddin Hocayı çok sever.Hatta Nureddin Hoca o ile konferansa felan giderse Hocamın evine konuk oluyor.Ama maalesef ben katılamıyorum il değişik olduğu için.üzgün

Zafer kardeş,abartma çok şey bildiğim felan yok.O sizin gördüğünüz,teşekkür ederim ama yazınız için.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Universiye okuyordum fakat ozel bi uniydi dondurdum aciga gecip hayelimi erteledim diyelim
bu sene hazirlaniyorum seneye 3.siniftan bolumumun devlet uni. Sine gitmeti dusunuyorum bakalim nasip gülücük

Sizde biseyler oldugunu basindan beri amlamistim foruma iyiki geldiniz bizi silkelediniz (:

Tamam elimden geldigince konulariniza cevap atarim bundan sonra abicigim gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mahsuru yoksa bölümünün nedir?

Geldiğime sevinen bir sen varsın,bir de zafer kardeş var.

Silkeliyoruz da sohbetten çıkmıyorsunuz ki siz.

Evet cevap atarsan sevinirim.Zaten kuru,kitaplarda yazan bilgileri sormuyorum ki öyle olsa evet sıkıcı olabilir.Ben sadece biraz düşünelim istiyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2014, Saat:12:59 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne söylemiş?Aykırı bir şey mi demiş?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ilahiyattaydim Fatih uni. ama ben zaten acik konisiyim simarik biriyim ordaki kisilerde oyle olunca yapamadim bahanelere sigindim ailemi karsima aldim ve biraktim simdi devlete girmek icin cabalamaktayim ve tek hayalim bu ilahiyat okumak . .
Gerekirse diyarbakira bile giderim diyorum simdi (: yeterki devlet olsun..

Bi sey sormak istiyorum siz cok okuyarak mi bu kadar bilgi sahibi oldunuz ?
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.