You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: SOHBET MEYDANI :)
manalı manalı sırıtmışsın ..yine ellerin değil smileylerin konuşmuş :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Benim sözlerimi alıntılayıp (yoksa banlarrrr!!) şeklinde bir yorum yapar isen ve yine ilgili başlıkta benimle ilgili bir kaç imada bulundun, bunların öznesi ben isem sözlerinin tümü olmasada bir kısmının benimle alakalı olduğunu düşünmem çokta garipsenecek bir durum değil..Ve rica ediyorum benimle alakalı kafanda ne gibi bir problem varsa yine kendi içinde hallet çünkü gerçekten benim seninle uğraşmak gibi, seni rahatsız etmek gibi, senle dalaşmak gibi vs vs bir niyetim hiç olmadı fakat sende sürekli böyle bir durum mevcuttu..Pek çok kez rahatsız edici bir üslup kullandın ...bunu sürekli yaptın..vicdanen rahat mısın bilmiyorum..Yada herneyse..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
tamam bundan sonra konu uzamasin o halde zeynep gerekeni soylemis
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ee ne var ne yok bakalim. havalar nasil sogudu yaw
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vallahi vedat bugün kadının birine fena halde kızdım
benim kızdığımı gören diğer kişilerde kızdı gülücük
sonrasında kadın süt dökmüş kediye döndü :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.