You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: SOHBET MEYDANI :)
sayı konusunda tam bir bilgim yok ama

forumda hocalalarımız var şimdi onlar sana gerekli bilgiyi verirler

zahmet edip de yazmalarsa da sen aklına her geldiğinde zikre devam edersin

zaten aslolan Allahn zikridir,Allahın hatırlanmasıdır
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hoca değilim ama sayı veriyorum; fırsat buldukça.
yemeğe tuz yada baharat atarken belli bir miktar vardır. bu ona benzemez. Resulullahın sünnetlerinde, tavsiyelerinde yada namazlarda belirttiği sayılar dışında nafile ibadet yapıyorsanız, sayı elinizden gelendir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yeri burası mıdır bilmyorum ama siteye Tv bölümü açsak mı ilgliler bakabilr mi acaba ? Yeni katıldım gördüğüm kadarıyla oyun bölümüne ilgi yoğun .. Tv bölümünde de bu yoğunluğu yakalayablrz paylaşımlar artablir .. Siz ne dersniz .? Bölümde diziler ayrı ayrı başlıkta açılıp yorumlar paylaşımlar yapılablr ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Nasılsınız?

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bende iyiyim hamd olsun.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.