You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: SOHBET MEYDANI :)
Nefissss nefis kalk yeter! Namaza 9 dakika kaldı KALK dayağı yicen ha :D Ya aslında böyle bi konu açsak bi kardeşimizi namaz vaktinde konudan teşhir etsek kalk camiye yada namazını kıl diye ne güzel olur gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Sen namazini camide kildin diye aferin masallah diyorum arkandan
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
İkindi namazini kilmadin da simdi kilicaksin sandim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya bide anlamadığım bişey var. Bazen millet kendini fetva sahibi bi alim gibimi görüyor napıyor anlamış değilim. Siz hiç anlamadığınız doktorluk bir terim hakkında yorum yapıyormusunuz? Ama kalkıp bilip bilmeden kendi doğrularınızla islam adına hüküm verebiliyorsunuz anlamış değilim. Hastalık vardır anlat derler anlatamazsın bilmiyorum diye ama biri sana bi soru sorar hemen dini yorumlamaya kalkarsın el insaf ya din bu çocuk oyuncağı değilki. Araştırmadan cevap verilmez!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bazilari icin gun yeni baslar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Cok cok ozur dilerimgülücükve aleykum selam ve rahmetullahi ve berâkatuh
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.