You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: SOHBET MEYDANI :)
Teşekkür ederim... Hamd olsun Mevlaya ne haddimize bizi tam yaratan ve Nokan sıfatlardan münezzeh olan Allah'a karşı bi isyan manası güden "Kötüyüm" demekten Allah'a sığınırım.

Zamanında bir Sofu varmış. Allah sevdiği kullarını imtihan etmekten hoşlanır ya bunada vermiş hastalığı... Adım atamaz duruma düşünce arkadaşları hastaneye götürmüşler. Doktor demiş "Şikayetin Ne?" Sofu avazı çıktığınca bağarmı "Yok bi şikayetim hamd olsun..." Arkadaşları demiş doktoro "Hocam şikayetin ne diye sorma neren acıyo diye sor!..." O hesap bizim şikayetimiz neye karşı ki kötü olalım... "Sağlığı veren Allah olunca şükür Hastalığı veren Allah olunca isyan" Yakışırmı Ademoğluna...

Onun için "Hamd-ü Senalar Olsun Ben İyiyim Sen Nasılsın?" gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Bak bu yazıyı okudum O kadar mutlu oldum ki gerçek tüm samimiyetimle söylüyorum çok ihtiyacım vardı gülücük

Ya senin gibi kardşeim olsaydı keşke gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
ooooy oyy gülücük şuna bak neler döktürdü yav gülücük hayretle okuyorum aklından yazıyosan..

ya sen nerelerdeydin bugüne kadar gülücük gerçekten senle insanın ne bi derdi kalır ne bi kederi.. İlaç gibi konuşuyosun mübarek gülücük

Çok seviliyosun gülücük derslerinden vakit buldukça gel buraya "senin gibilere " ihtiyacı var bu forumun.. gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
maşallah diyorum sadece hayranlıkla okuyorum . .
Bak senden önce moralim sıfırdı şunları okudum yüzüm güldü ya . .
Allah'ta seni bir ömür güldürsün umarım ne hayel kuruyosan hepsi gerçekleşir..
Ey Fukara Yüreğimin,

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.