Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SOHBET MEYDANI :)
SOHBET MEYDANI :)
Neden bu olaylar en çok antep te oluyor.
Mesela istanbulda da bir sürü Suriyeli var çoğu bir işte çalışıyor. Etliye sütluye karışmıyor.
O taşkınlıklari yapanların gerçekten Suriyeli masum halktan olduklarına emin misiniz.
Kurunun yanında yaşda yanıyor olmasın
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
yecüc mecüc deseniz işte o zaman anlıycam.
suriyelilerin geleceği haberini alınca başka bir forumda yorum yapmıştım. şimdi link verecektim, bulamadım. sanırım silmişler. bu sonuçları beklemedikleri için olsa gerek.
ama o zaman tahmin olarak söylediklerimin aynısını yazıyorum, hemde bu sefer ıspatlı olarak. ıspat edende; antep hatay v.s
ülkeye truva atı sokulmuştur.
asla onlara yardım etmeyin, evinize almayın, iş vermeyin. biran önce onlardan kurtulun.
neden mi?
bir gün evinizde misafir ederseniz, sizi kendisinden daha arsız görmüyorsa o eve sahip çıkar ve sizi evden atar.
bir gün yemek verirseniz ikinci gün bunda et yok diyip sunduğunuz yemeği yüzünüze fırlatır.
para yardımı yaparsanız, bitince geri gelir yaw sen nasıl para veriyorsun hemen bitiyor deyip, yeniden ister
yani herhangi bir konuda yardım ederseniz, babasıymışsınız gibi onun dertleriyle ilgilenmeye mecbur olduğunuzu zanneden bir zihniyetleri vardır ve sizi bitirene kadar yakanızdan düşmezler. hizmetinizi beğenmezse, gasp tecavüz hatta ölüm gibi cezalara çarpar sizi. (ancak üç beş tanesi bir araya gelene kadar yüzlerindeki masum maskesini çıkarmazlar.) biraz çevreyi tanısınlar, karınları doyup bitleri kanlansın, biraz ayakları yere bassın, o zaman görün çıkan tecavüz , gasp, hırsızlık ölüm haberlerini. tabii bunu sadece onlar yapmıycak. işsizlik büyük oranda artacağı için bizlerde yapacağız. yani ülkedeki işsizlik ve suç oranları artacak. ve onları artık bu ülkeden spatulayla bile kazıyamayacaklar. büyük ihtimalle zamanı gelince bazı güçlerle birleşecekler, sanki içimzden birileri gibi ülke içinde iç savaş çıkması için piyon olarak kullanılacaklar ve bazı devletlerde müdahele edecek.
evet böyle bir yazı yazmıştım ama nedense silinmiş. mesele bu kadar ayyuka çıktıktan sonra burdada silinmez inşallah. yalnız dilencilik mafyalığını akıl edememişim. Ankarada meşhur çinçinlileri, yenidoğanlıları, ismetpaşalıları bile sindirmişler. hepsinin tuttukları köşeleride gaspetmişler. ortada ne çinçinli kalmış, ne ismetpaşalı.
ha şunuda söyleyim; onlarla evini, parasını paylaşıp belaya bulaşanlara sokaktaki zarar gören mazlumlara acırımda, onları kendi menfaatleri için ucuza çalışıyorlar diye işe alarak, burda kök salmalarına sebep olan işverenlere acımam, aksine isterim ki o suriyeliler, biti kanlandığı zaman ilk önce o işverenlerden başlasın. ve tabiatları gereği bunuda yapacaklar zaten.
genelde forumda gözlerimiz onu görmeye alışmıştı.

İnş bir sıkıntı sorun yok?
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi