You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
Merhaba herkese..
Arkadaşlar yorumları okudum enerji doldum gülücük
Eutopia arkadasım cok memnun oldum
Çeyrek selehattin arkadasım babamın adaşı gülücük
Hoşbuldumm
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Tekrar hoşgeldin ecrn gülücük Maşallah bi düşündümde forumumuz çok renkli; Kur'an Kursu hocalarımız var, lise ve üniversite öğrencilerimiz var, ev hanımlarımız var, muhasebecilerimiz var, öğretmenlerimiz var, eczacımız var, güvenlik görevlilerimiz var, adliye personelimiz var, cezaevi personelimiz var, işletmeci arkadaşlarımız var...hepimizin aynı arayış sonucu burda bulunması çok güzel.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-09-2014, Saat:11:20 AM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
Şimdi telefondan giriyorum evime yerleşir yerleşmez pc den daha rahat girebilicem inşallah..
Dediğiniz gibi forumu cok sevdim eminim çok şey katacak bana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
supet karisim he zeynepgülücük ecrin ins hemen kaynastin zaten
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
super karisik evetgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta forumdan uzak kalacağım.
Görüşmek üzere
selametle kalın gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.