You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: SOHBET MEYDANI :)
Ben çoğunlukla işyerinde pc'den forumu açmıyorum sorun çıkabilir diye, daha önce açıyordum ama daha dikkatli olmam gerektiğini düşündüm..Tel. den foruma giriş yaparım
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Benim özel iş yerim olduğu için sorun yok,
işimin arasında forumda olabiliyorum gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Valla benim pc ekranı tam üç bilgisayar tarafından görülebiliyor :/ o yüzden fazla rahat kullanamıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Ben çalışanımı o kadar sıkmıyorum, o da pc de kalabiliyor, işini aksatmasın yeter. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Biri seni gozetliyor zeynep gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Yaa kızlar siz pardesüleriniz nasıl yıkıyorsunuz? Bir ipucu bir tüyo lütfen. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Bak şimdi elde yıkayıp yıkamamakla tereddüte girdim. Bir de benim pardesüm siyah. Ne yapacağım hiç bilmire. Çaresizim o be dostlar. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.