You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: SOHBET MEYDANI :)
bı tane fazladan tutmanın zararı olmaz :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Neyse ben sahur hazirlamaya gidiyorum arkadaslar sizede hayirli sahurlarr gülücük)
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
evet 6 sitare
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Sahur yaptık çok şükür, ezanı bekliyorum.
Ramazandan sonra bu vakit pek kimse olmaz, değil mi?
Ya kışın durum nasıl? Yoğunluk aynı mı?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Şu anda sahur programında dinledim, Türkiye'deki üniversiteler Gazze için bildiri yayınlamışlar, sadece iki üniversite katılmamış; ODTÜ ve Fatih Üniversitesi.
Konuk şaşırdı, Fatih mi? diye
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
vay be gunler sonrq forumda 5 online kisi vargülücük)
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
merak etme patro yarı gene çoğalırız evde yatıcak yer zor buluyorum nete girmek büyük nimet şu sıralar evde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-07-2014, Saat:03:33 PM, Düzenleyen: hanzala.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.