You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
buarada senin o şirk olayı dediğin konu varya hani ben hocaya sorucam dedim he o şirk olmuyomuş ama büyük günahtır dedim Allah günahları affedendir. en azından şirk değil bu hatim olayınıda yarın akşam sorarım onay gelirse delilleriyle 15.cüzüde bana yazarsınız gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ocak ayından itibaren Allah rızası için böyle bir uygulama başlattık.. Ama 3.hatmimizi özellikle Soma'da hayatını kaybedenler için yapalım dedik.. Salavat hatmimizde tamamen Allah rızası için.. Forumda her şekilde vakit geçiriliyor ise bunlarıda yapalım dedik gülücükkatılım olur güzel olur diye düşündük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
tamam inşallah ben bu konuyu görüşeyim ç.tesi olursa 15.cüz benim olsun gülücük ama tamam demeden yüklemeyin bana gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Tamam yok yükşemiyoruz şimdide ben şunu anlamadım, bu onay olayını anlamadım gülücük hayır okumamı diyecekler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
malesef dinimize osmanlıdan giren bazı bidatlar vardır bunu osmanlı bilerek dine yüklememiştir insanlar bu tarafa çekmiştir din için yapılan herşey caiz olmuyor bazen, o manada sorayım dedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet var malesef ancak Kur'anı Kerimi hatmetme olayı böyle birşey değilki..Birbirimizi teşvik edebiliyoruz bu anlamda....birbirimizden görüp katılım sağlayabiliyoruz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
böyle parca parca almak oluyormu onu sorucam yani hatim etmiş olurmuyuz tam manasıyla şeffaf olsun istiyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.