You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
Zeynep elbet darbe yakındır

Şeriat isteriz şeriat isteriz
Kıyam isteriz kıyam isteriz Big Grin Big GrinBig Grin

Gerçi şükür vukuatım yok bu sıra yada siz ses çıkarmıyosunuz yada örtüyosunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-03-2014, Saat:09:00 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
.
gülücük o ne demek abdulvedud ..üslup sıkıntımız vardı biraz seninle...o kadar ..demekki sıkıntılı bir durum yok şu an gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hekimoğlu İsmail'in Minyeli Abdullah isimli kitabı vardı..kitabın üzerindeki resimde bir ayağa pranga geçirilmişti hatırlayanınız var mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-03-2014, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: Mihman.
Kıdemli Üye
Hekimoğlu ismailin son baskı kitaplarından başka birini okuduydum
Ama onlar da da hekim oğlunun gözleri vardı
Yalnız konuyu değiştirmiyorum ama şimdi farkettim berhan şimşek oynamış CHP den minyeli Abdullah ta başrolü nasıl olur?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet öyleydi ve çocuk aklı ile çok şaşırmıştım...nasıl yapar bunu, nasıl ihanet eder diye çok zoruma gitmişti gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ve bu arada bahsettiğim resim Hekimoğlu İsmail'in "maznun" isimli kitabının kapak resmi idi..karıştırdım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.