You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..Edep Ya Hu..
RE: SOHBET MEYDANI :)
Bence hal diliyle tebliğ yapilmami,, hal dilinizle müslüman ligi, namaz hassasiyetini anlatmak gerekiyor bence..
Söylemekte sknti yok diye düşünüyorum ben..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Namaz için namaz niyetiyle çıkıyorum Kalemşör hocam...ama sordukları vakit arkadaşla konuşacağım diyorum iş arkadaşıma...çıktıktan sonra yalan olmasın diye arkadaşımıda arıyorum...bunda sıkıntı var mı...?
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Keşke replerimiz yollana bilse:-)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Anladım hocam...çünkü direk namaz için çıkıyorum dersem sıkıntı olmaz gibi ama daha ortamı tam bilmiyorum o sebepten...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kalemşör abi biz arkadaşlarla şunu merak ediyoruz gülücük siz kendinizi nasıl yetiştirdiniz bu şekilde ? Yani bilgileriniz derya deniz..Maşallah Subhanallah...kendimizi abidik gubidik görüyoruz yorumlarınız karşısında.. En azından ben öyle gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.