You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..Edep Ya Hu..
RE: SOHBET MEYDANI :)
..Vealeykumselam..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..Estf..
..Iyiyiz elhmd, Allah razi olsun..
siz nasilsiniz,, sinavlar nasl gidior..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
hastalık hariç iyiyim...aslında bakmayın arada hasta olmak gerek yoksa nasıl bilelim sağlığın kıymetini...günahlarımıza kefalet olur inşallah gülücük gönül hep istiyor işte gülücük
bugün tüm gün pratik sınav vardı işte hocam...asistan olarak işte pratik sorusu çektirdim,ayarladım fln.hastaydım hoca izin verdi dinlendim.tek 1 kişiyi sınav yaptım ben...hem hoca hem ben yardım etmeye çalıştık...bir kaç öğrenci iyi aldı ztn... gülücük Siz peki?nasıldı gününüz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..Rabbim daha iyi etsin ins,, dediginiz gibi gunahlariniza kefaret olur ins.. bu arada sinavlarda cocuklara yardim ederseniz cok iyi olurgülücük cok zorlamamak gerek..gülücük
bizimde simdi okullari asilama zamani,, birinci siniflara asi yapiyoruz, bir o kadar guzel bir o kadar yorucu.. onlari ikna edecegiz diye dokmedigimiz dil kalmadi..abk ş e

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...Hemsireyim ben ,, mesleginin 6. ayinda emekliliginin gelmesini bekleyengülücük
ama okumak zor.. saglik ayri bir zor.. ama yinede dengeyi tutturabilmek gerekiyor..merhametli olmak gerekior.. siz daha iyi bilirsiniz ama.. Rabbm yardmciniz olsun,

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...Rabbm kolaylik versin.. gülücük
ben diyorum simdi,, calismak mecburimi ki universiteyi bitirmek kafi gelmiyormuydu diyegülücük
veyada babam gitse benm yerime ise..gülücük bir suru hipotez uretiyorum ama cürüyor hepsigülücük
ama sizin durum benden daha kotuymus,, ben duz hesap yapiorum siz gunu gunune sayiorsunuzgülücük bitmez bu gunlergülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.