You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: SOHBET MEYDANI :)
Buyrun sorun inşALLAH
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yahu siz soracaktınızgülücük farketmez siz sorun biz bildiğimiz kadar cevaplarız inş
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-11-2013, Saat:11:04 PM, Düzenleyen: BiRDüNYaUMuT.
Yeni Üye
Eyvallah kardeşim.Allah razı olsun.şimdi ben 16 17 yaşlarında namazımı kaçırmaya çalışarak devam ediyordum .sonra yatılı okul felan okudum ve orda bir küfre bulaştım ki sormayın taa ki bu zmaana kadar yapmadıgım günah kalmadı zina içki uyuşturucu bile kullandım.haşa küfür bile ettim.dinimi soranlara inandığım halde inanmıyorum bile dedim.yalnız uzun sürmeden bunun yanlışlığını anladım ve tövbe ettim.Allaha karşı çok mahçupum.sizce benim affım varmı bu büyük günahtan sonra.Allah şirk koşanarları affetmem diyor ssizce benimki şirk değilmi?namaza başladım özel günlerde oruç tutuyorum.herhafta sadaka vermeye çalışıyorum vb ama öylesine mahçubumki Allahıma içim yanıyor.bu öle bir acıki biliyorum ölene kadar çekeceğim bu acıyı.kula mahçup olsam giderim para veririm gönlünü ederim ama Allaha mahçupluk mahvediyor beni.dün gece bütün gün uyuyamadım ağladım af diledim.ikinci şansı ver Allahım dedim.hani ahirette ikinci şans yok dedim ama ben daha ahirette değilim dünyadayım dedim affet Rabbim dedim.sizce beni affedecek ve bir ikinci şans verecekmi şu aciz kuluna?20 yıldır oldu ben onu çok özledim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hatalara karşı en iyi ilaç tevbedir sizde zaten bunu yapmışınız ama siz tevbe edip tekrar devam ederseniz bunun bir anlamı kalmıyor ne olursan ol yinede gel diyor o yüzden bir daha yapmamak şartı ile tevbe derseniz tabiki ALLAH kabul buyurur inşallah bizde size suacıyız inşallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ve aleykum selam hg
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ALLAH razı olsun.biraz içim ferahladı şu sözle ne olursan ol yine gel.kız arkadaşım ingilizdi dedim bitti ben dinimi yaşayacağım .kız dedi zaten ben inanıyordum ama islamı nasıl yaşayacağımı bilmiyordum banada öğret beraber huzura kavuşalım dedi.ona öğretmeye çalışıyorum inşallah öğretirim herşeyi biraz sevap ordan alırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.