You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: SOHBET MEYDANI :)
Repinizi okudum gülücük reyyan abla ile görüşmüşsünüz olabilir tabiki hatta başlık açacaktım şimdi ama telefondan bağlanıyorum şu an ...pc başına geçmem lazım .. Pc'de ayarı yapamadım bi türlü
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Nerden bilcez uygulanıyor mu uygulanmıyor mu üyeler arasında :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-11-2013, Saat:08:13 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
O kadar kişi online şu sitede biride sohbete katılmaz mı?? Ya kimler çevrimiçi bölümüne bakıyorum herkes sohbet meydanını okuyor ama kimseden ses yok :D evet görüyorum.. Misafir giriş yapanlar bile sohbet meydanını okuyor :D ne iştir yahu gülücük gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Forum ana sayfayı aşağı doğru kim çevrimiçi bölümüne kadar çekin köşeli parantez içinde [tüm liste] yazıyor orayı tıklayın gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.