You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
Anladım aslında size yapabileceğine inandığım egzersizler vermek isterim ama bu şekilde kesimlikle sağlıklı olmaz MR vs. görmeden...peki tam olarak durumu nedir şu anda?doktorların size söylediği?böbrek yetmezliği yok değil mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şu an çok şükür böbreklerde bir sorun yok ama tüm hastalar nihayetinde ya böbrek yetmezliğinden yada enfeksiyondan hayatlarını kaybediyor ve ben korkuyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Rabbim hepimizden razı olsun Zeynn_ep hanım...dua etmeliyiz hepimiz birbirimiz için...duamızla varolacağız...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
"Nefsimi elinde tutan Allah'a yemin ederim ki, bir kişi hayırdan kendisi için istediğini, Müslüman kardeşi için de istemedikçe mükemmel bir şekilde îman etmiş olmaz." tüm mesele işte bu...kinin,hasedin,kıskançlığın önünü alacak şey bu hadisi uygulamak...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.