You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SOHBET MEYDANI :)
çok düşüncelisiniz hocam teşekkür ederiz gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Nazlim yeni godumSad
sutlac yapiyodum pasama hosbuldum bitanemgülücük
sagol abimgülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
tuğçe kardeş rep hakkım dolmuş buradan yazayım... tesbih çekmek farz değildir sunnettir çekmezsen bir şey olmaz çekersen büyük mukafatı var... tesbihi elle çekmektir asıl sunnet olan fakat elle şaşıranlara tesbih ruhsat olarak kullanılmasına izin verilmiş bu zikirmatikte olabilir sana kalmış... çok takıntı haline getirme inş...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benimde aklıma takılan bir husus geldi müsadenizle sormak isterim
zikirmatik tesbih gibi değil, her 33 defa bir besmele çekilemeyebiliyor bu durum ne olur ?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat:10:55 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Forumun Uykucu Ninesi
Sagol abim.yok ben dune kadar takmiyodum.kayinvalidem elimde tesbih gorunce uyardi.solla cekme gunah dedi..ben anlatmak istesemde basaramadim.kendi kafami karistirdim.acaba omu dogru biliyor diye..bildigim yoldan samamak en guzeligülücük sagol abim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Evet sag elle yemek sag adimatmak bunlara dikkat ediyorum.hatta kadir solaktir ama kasigi ekmegi ozellikle sag eline veriyorum.ve suan bisey yerken sag elinde oyun oynarken sol elinde.her soylenen acabami diyorum.keske kurani biliyor olsaydim.ozaman boyle tereddutlere dusmezdimüzgün

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.