You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hüküm Allah'ındır
RE: SOHBET MEYDANI :)
Sen ömürlük gidiyosun galiba ... şunun şurasında 15 ay ya . Belki dahada az yapasn bilmiyorum . Biter biter .. Ama sakın şafak sayma . Bilirim onun acısını .. Saydıkça dahada çoğalır .
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
iyi sana mutluluklar dilerim . Bi kere baş koyduk bu sevdaya . Vaz geçmek mi .? Delisin .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
nesi zengin Allah aşkına . başkanlar zengin diye taraftarda mı zengn oluyo yani . Azizden nefrret ediyorm zaten ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
futbol takımı tutmak komple bi gariplik ya, adamlar milyarlarca dolarda yüzüyor hadi arkadaşlar sizler neyse de cebine 5 kuruş parayı zor gören fakir adam kahvede takımı milyon dolarlık transfer yaptı diye hava atıyor gülücük
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kocaeli ile ilgili demedim duman, futbola bakışta acayip sakatlıklar var ve belki sizler için değil ama özellikle türkiyede pekçok insan için uyuşturucu niteliğinde.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
yaşasın nazlımla künefe yicez :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Selâmünaleyküm. gülücük Ben de gelebilir miyim? Ramazan sonrası, bol kaymaklı künefe, hiç fena olmaz... gülücük Gerçi, bayramda tatlı yemekten içim bir hoş oldu. Lâkin bir dilim künefeden bir şey olmaz... gülücük
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.