You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
Bazen sende kotu olan fikirlerini idrak edebiliyorsun.En azinda son zamanlardaki iyi gelismelerden biri ama artmasi lazimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Şaka bir yana benım bır fıkrım var madem burası sohbet yerı dıyecegım sey su bizim bu dini forumumuzun diğer forumlardan ayıran bir ozellıkte dini olması Cihad ehli dindar olmamız dindar konuların daha çok paylaşıldıgı herkezın bırbırıne saygı sevgı cercevesınde daha dıkkatlı oldugu bır forum burası madem bu forumumuz boyle o zaman ben şunun olmasını gercektten sıddetle tavsıye ederım yanı gereksız konuların sureklı forumun ana yerınde guncel olması mesela yok kelime uretme ce yok karıstır karıstır sor v.s bılmem ne
ya acın konunuzu Peygamber efendımıze salavatı serıfe getırme oyunu oynuyalım Sor Cevap Verelım baslıgı altında dını bır konu acalım sorular sorup cevaplar verılsın mesela Diğer forumlardan ayıran bır ozellık olsun forum oyunları v.s olabılır ama bırazdaha farklı bır sekılde olsun derım umarım anlamısınzıdır bunun ıcın konu acma gereksınımı duymadım buraya genelde eskı forumun dıregı olan karakterler cok gırdıgı ıcın burada belırtmek ıstedım. Saygılar lutfen gorusume saygı duyun Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
salavat getirme var zaten gülücük diğerleri de açarız şimdi sizde açabilirsiniz hiç sorun değil.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.