You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: SOHBET MEYDANI :)
231. sayfada şuan ve bi sorun yok açıyo bende
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
siz oraya yazarmısınız benimkini görebiliyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bilmiyorum bi sorun gözükmedi sistemselbi problem olmuştur belki
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Selamunaleykümmm arkadaşlar
yardıma ihtiyacım var.... Bir araştırma ödevim var Allah rızası için bana yardımcı olabilecek biri var mıı???? Hep derslerim ve sınavlar üst üste geldi şu durumda ödevimi teslim edememe ihtimalim çok yükksekk.... Vaki olan arkadaşımmmm varsa bana bi yardımcı olsuunnn. ilahıyat son sınıf öğrencisiyimm ÖDEV KONUMMMMM ..!!!!!!

İnsanın Tanrı' ya inanmak ya da inanmamak için bir delile muhtaç olduğu görüşünün lehine ve alehine nasıl argüman geliştirilebilir. ve eğer delil gerekliyse ispat yükü kimin omuzundadır. Neden ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.