You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SOHBET MEYDANI :)
her şeyin sana göre veya bana göresi olmazki . bazı durumlar özneldir bazıları nesneldir. beyazı da siyah görmüyosundur umarımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ben zaten her seyden bahsetmedim.Su beyazı siyah görme konusuna gelince karadenizli inadım tutarsa siyah görebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
işte bu bahsettiğimiz durumda nesnel bi durum sana veya bana göresi yokgülücük sen görmek istemen değil görmen bile onun beyaz olduğu gerçeğini değiştiremez maalesef
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hep ben kelimesi kullandım.Dogru ya da yanlıs bana gore dogru bana gore yanlis kimseyi fikirlerime ortak etme cabam da olmadı.İnsanların farklılıgina vurgu yapmak istedim ilk mesajımda ornegin siz fb li olabilirsin bir arkadasimiz da gsli bir partiye oy verme konusunda fikirleriniz ortusebilirken takim tutma konusunda birbiriİnizden ayrilabiliyorsunuz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Selam.
hayirli sabahlargülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.