You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: SOHBET MEYDANI :)
SmileSmileSmile ölümü gör bak öle bişi yaparsanBööö

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sana bir sır verirdim şu an ama herkeş göreceği için veremiyorum :D
bu arada forum uçunca seni bi de sürmnajı özlediydim ben :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
he ya forum gitmiş 2 günlüğüne bende dedim ki aman allahım 2 gün uzaktım yokluğumu belki anlayan olurdu forumda gitmişBig Grin maykıl şimdi ne diyeceğimi bilemedim bu durumlara hiç alışkın değilim kimse beni özlememişti arada bi melek abla işteBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yok yahu biz geçen gün heidiynen çarşıya çıktık, ona bile dedim kızları özledim diye :D bacoya da dediydim daha dün hemide :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
valla benim sınavım olduğundan ben koşturarak sınava gittim, heidi de cicler biciler almış :D
baco yaşlandı artık bastonu aldı eline, bununla yüzleşmeye çalışıyor olsa gerek :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gelince vururuz osmanlı sillesi misali :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.