You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

~aşk lâyezâlî~
RE: SOHBET MEYDANI :)
bak profildn avtr değştr de snra özel avtrda göz at var ona tıkla çıkan dosyada birini seç avtr değiştir de oldu bitti bu kadr
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-05-2011, Saat:05:50 PM, Düzenleyen: ASPİRİN.
Forumcu
tabikide hayır kararlaştırdığımz saatte çalışmckmyz şekerim bunakmısın nesin Smile

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
gıcık.. neyse sen dediğimi yap okey....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ok okTongue

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
fatmanur ben geldim sen nerdesinnnn...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
burdayım eee napcaz sıkıldım ....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-05-2011, Saat:07:53 PM, Düzenleyen: ASPİRİN.
~aşk lâyezâlî~
oooo insan bi haber verir gidiyorum diye kızdım ama

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
NEYSE ÇOKTANDIR BURDAYIM SİZE DOYUM OLMAZ AMA GİTMEM LAZIM ALLAHA EMANET OLUN...HAYIRLI AKŞAMLAR

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
Askim

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Koskoca sitede tek başıma kaldım kimse yokmuuuuuuuuuuuuu iyi bende gidiyorum...bye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.