You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
RE: SOHBET MEYDANI :)
Yok Çankırıda oturuyorum..Sırf yatılı hayatını merak ettiğim için yayla kız kuran kursunda 1 sene kaldım hafızlık için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
maşallah ben evden 3 günden fazla ayrı kalamıyorum bi kere gittim 3. gün kaçtıkRolleyes
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Esir kampı gibiydi zaten bende ayrılamam pek ama insan bazen yaptıklarına sonradan anlam veremiyor.Babamlar pek istemediler aslında baktılar çok istekliyim yolladılar çekecek çilemiz varmış.Tecrübe kazandık işte.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
iyidir be ablam galiba süleymanlılarda kaldın neyse
çankırının içinden misin yarı hemşehri sayılırız da
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Yok Allah korusun ona istesemde göndermezler istemem zaten...Süleymancılar mı asla...Rolleyes
Yok ilçesinde oturuyoruz hani şöyle kirazı meşhur olan bir yerde siz içindenmisiniz?
Bekleriz gelirseniz kapımız açık aspirinim ben aspirinim demen yeterli..Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
allah razı olsun ablam ORTAyı bilir misin....

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
HAH ANNEM ORANIN Bİ KÖYÜNDEN...abla biliyomusun mustafa özcan güneş doğdu da çankırılı annem tanıyo.hani ilahi söyleyen bi amca var ya o...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
evet eskiden çok gelirdik uzun kalırdık şimdi arada sırada gidiyoruz günü birlik...
bu arada annemin köyü mustafa amcanınki ile komşu
kirazı da çok severim...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.