You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: SOHBET MEYDANI :)
yerım derslerı :D hazırlıktaym ben devamszlktan kaldım :D trabzon maclarına gıtmekten ebhehbeh :D ama seneye 1. sınftan devam etcem hazrlık okumucam yanı cunku benmkı ıstege baglı hazırlık zorunlu degıl gülücük onun harıcınde ıyı cok sukur gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Benim karma hakkı bitti gülücük Kalp kırmaya degmez internet ortamı hoşgörülü ol özellikle bana karşı yoksa Ankaraya koymam valla :D
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kalp kırmazsak kafa kırar göz oyarız ne olacak :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
angara senden sorulur zaar :D bu arada ben devşet yurdu düşünüyotum ama oradaki sosyolojik drum hakkında bana bilgi ver :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Devlet yurtları genelde önerilmez Ankara da ama son yıllarda düzeldi yurtlar insanlar genel çorum yozgat çankırı civarlaeında yaşayan iç anadolu insanları öğrencilerde yakın oldugu için ankarayı secıyorlar ve iç anadoludan çok öğrenci var ... daha sonra doğu anadolu ,marmara ege...

Artık bu anlattıklarımdan çıkar işte sentezle değerlendir...gülücük Nasıl bir Ankara öğrenci havası olabilir diye gülücük Özel yurtlar pahalı paran çoksa git yoksa devlet yurtları iyidir...O kadar insan kalıyo sen de kalırsın gülücük 23 te yurtta olacaksın ..
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ben yorgunum halı sahadan geldim kalecıydım ama olsun yoruldum :D hadi iyi geceler :D sonra ankara ile ilgili çok konusuruz :D hadi iyi geclelrgülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
aklı sıra diss atmış bana .d yazık yaaa...
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-04-2011, Saat:02:11 AM, Düzenleyen: sürmenaj.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.