Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Alıntı: Sünnet: Peygamberimizin (asm) farz ve vâcip olmayarak yaptıklarına ve yapılmasını tavsiye ettiklerine denir.
mezheblerde namazın kılınışı başkadır , birisi elleri kaldırır habire , diğeri elleri sala r, birisinde fatiha farz diğerinde vacip v.s. say say bitmez , mezheblerde aynı olmadığını sende gayet iyi biliyorsun , sürekli sen soru soruyorsun ve ben günlerdir cevaplıyorum fakar ben soru sorunca hiç bir cevap vermiyorsun , ben sana kaç kez anlattım bunları , kurandan ayette verdim , cevaplama sırası sende , kıldığın namazı hadislerle anlat bekliyorum , yoksa bana yazma daha , çünkü ben sana bunu kaç kez anlattım , anlatmadın diye yalan söyleme çarpılırsın , sen ise hiç bir cevap vermiyorsun , hadislerle anlat kıldığın namazı , yoksa daha bana soru sorma çünkü anlatılan şeyi sürekli tekrar tekrar soruyorsun .
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.