You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
şöför:):)
Birgün taksiye binen bir müşteri şoföre birşey sormak için arkadan şoförün omzuna hafifçe dokunur . O anda şöför çığlığı basar arabayı bir sağa bir sola savurmaya başlar bir süre sonra bir ağaca çarparak durur . Bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyler müşteriye . Müşteri şaşkındır ufacık bir dokunmanın onu o kadar korkutabileceğini tahmin edemediğini söyler . Şoför biraz daha sakinleştikten sonra müşteriye dönerek ; kusura bakmayın bu taksi şoförlüğündeki ilk günüm 20 yıldır cenaze arabası şoförlüğü yaptım da der … gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: şöför:):)
ay ilahi ecrin hoştu :D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.