You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

((Meksikalı))
SLUMDOG MİLYONER
[Resim: milyoner-film-afis.jpg]

Jamal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.

Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur...

Slumdog Millionaire, renkli, masalsı ama aynı zamanda son derece gerçekçi bir film. Gerçek dünya ile renkli masallar arasındaki uçurum bu filmde yok. Sokaklarda adeta pisliğin içinde büyüyen, hayatı boyunca aynı kişiyi seven ve onu hayatının amacını yapan bir gencin, parayı, şöhreti ve diğer imkanları iterek "anlamlı" bir hayat yaşama çabasını anlatıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: SLUMDOG MİLYONER
BEN DÜN TRT 1 DE İZLEDİM AMA O KADAR GÜZEL BİR FİLM Kİ BİR DAHA İZLİCEM ŞAHANE BİR SENARYO UZUN ZAMANDIR BÖYLE HARİKA BİR FİLM İZLEMEMİŞTİM MUTLAKA İZLEYİN DERİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben de geçen sene izledim çok güzel hakkaten tavsiye ederim
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
evt gerçkten harika bi film bnde izledm tavsiye edrm..
Degerli gûnef Kullanicisi Mar 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
tekrar tekrar izlemekten hiç bıkmayacağım bir film internetteki seslendirme kötü ama trt 1 deki güzeldi cd sini alın derim

teşekkürler simay güvenin için gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
turkce alt yazılıyı ızleyın o daha guzel ben ızlerken elektrıkler gıtmısdı ertesı gunu zor ettım saat 6 da kalkıp ızlemısdım
ovulmeye deger bır fılım

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.