You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZLERİ TANIYABİLİR MİYİZ?

SİZLERİ TANIYABİLİR MİYİZ?

-İKRA-
RE: Sizleri Taniyabilir miyim
Zeynep, profil bölümünde mail adresleri kısmı mevcut?
Gerçi hiç doldurmaya çalışmadım ama yasak ise bu kısım kaldırılamaz mı?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Zehan, başlangıçta bu düzenleme yapılmış olabilir ancak bir mod. olarak yöneticilerimizin bu durumlar karşısında nasıl davranmamız gerektiği yönünde yapmış olduğu uyarılara göre hareket ediyoruz, kafamıza göre böyle bir kural çıkartmış değiliz gülücük Ve yine yönetici bir arkadaşımızın böyle bir durumda yaptığı müdahaleye binaen bu uyarıda bulundum..Müdahale etmedim uyarıda bulundum gülücük Dikkate alınır umarız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Tamam, sayın moderatörümüz Zeynep ifade
Özür dilerim. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Mail adresi paylaşımı yasak oldugu için asrın sırrı üyemizin imza bölümünden mail adresi kaldırılmıştır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bende şimdi üye oldum bu siteyi pek anlamadım aslında sanala yemin etmiştim kullanmayacağıma facebook ini chat ve kızlar soruyor siteleri nedense bana pek yararı olmadı onların fakat yalnız hissediğimden sen gibi burda islamı bilen insanlarla konuşmak istiyorum umarım aradığımıız buluruzgülücükyinde sanala dikkat diyorum üstelik duygusal birisin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yukarıdaki alıntıyı görünce aklıma şu geldi.
Şimdi 15.yy 'da yaşamış bir abi var. " Ahvi"
Bu abi 62 ciltten oluşan bir hayvan - bitki ansiklopedisi yazmış.
El yazması bir eser.
Neyse bu önsöz kısmına açıklama olarak -ki nerdeyse 1. Cildin yarısı kadar
Dertleşmiş resmengülücük

Şöyle tarz ibareler vardı.
Efendim bu zamanda kimselere güvenmeyeceksin
Kimse seni dinlemiyor
Yalnızlık çok zor
Kimle konuşsam derdimi anlatsam hep bir darbe yedim
Iyice yalnızlaştım
Insanlar neden böyle vs vs gülücük

Tabi kitabı yazma amacı kendini tanıtım okuduğu istifade ettiği 3bine yakın eseri vs aralarda bol bol tesbihat cümleleri de geçiyor aralarda bunları sıkıştırmışgülücük

Insan hep aynıgülücük kaçıncı yüzyılda olursa olsungülücük

Çok takılmamak lazım demek kigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2015, Saat:04:53 PM, Düzenleyen: Alketa.
Uzman
El yazması eserler yazamasak da 15. yüzyılda yaşayan insanlardan abi diye bahseden dostlarımız var elhamdülillah :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.