You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizlerden Yardım İstiyorum

Sizlerden Yardım İstiyorum

Yeni Üye
RE: Sizlerden Yardım İstiyorum
okudum evet ve o konuda da çok haklı önce dini öğrenip bakacaksak bile bu kitaplara öylece bakmamız yoksa yanıltabilmeleri daha kolay insanları

Bu arada dualarınıze eksik etmeyin, ALLAH razı olsun İNŞALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Allah yardımcın olsun kardeşim. Zor durumlar.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
itiraf edeyim bugün çok daha huzurluyum düne göre, ve evrim teorisine biraz daha baktım eskiklikleri aşırı fazla .insan yapısını biraz daha düşündüm ve benim içimi biraz daha huzurlandıran ruh konusu oldu. düşündüm biz kendimize ben diyoruz biz atomlardan ibaret olsak yanlızca otomatik ve duygusuz bir makine olurduk.bu benlik kavramını bu bedene giydiren biri varsa oda ALLAH'tır.Diyorlar ki sevgi konusu ruh konusu elektron alışverişinden şundan bundan ibarettir ama tmm insan çikolata yeyince belki mutlu oluyor hormonlar dolayısıyla ama kim mutlu oluyor sorunun püf noktası burda bence biz kendi kendimize ben diyebiliyorsak bu büyük bir mucizedir diye düşünüyorum ?

Yazdıklarınızı teker teker okudum çok teşekkürler yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar, İNŞALLAH daha fazla kafam kurcalanmaz ve daima hep beraber huzurlu oluruz.ALLAH razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
güzel kardeşim mesele evrim teorisi herhalde insanla maymunun vs bir hayvanın 2 kaşı 3 gözü meselesi değil konu çok derin bu şekilde baside indirgeme ALLAH kelamını oku ve ibadet et ibadet edip kuran okudukça her türlü fikri sıkıntın bunalımın yavaş yavaş geçecektir merak etme meal ve tefsir okumayı ihmal etme hayırlı günler yüce ALLAH seninle olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İNŞALLAH atandıktan sonra kafamı bu konulara daha bir yormaya çalışcam ve İNŞALLAH imanımı en güzel şekilde güçlü bir şekilde tazelerim,ALLAH hepimize bu dünyadan imanlı göçebilmeyi nasip eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Biliyo musunuz, araştırmaya devam etmeye başladım bazen kafamı kurcalayan şeyler olmaya başladı , dualarınızı eksik etmeyin, derslerimle bile ilgilenmez oldum bu konuları daha da araştırmak için, bol bol dualarınıza ihtiyacım var yanlış yola düşmek istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.