You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
sizden ricam...
selamün aleyküm

BİR KONUDA HASSASİYETİMİ BİLDİRMEK İSTİYORUM. BAŞLIK AÇIP AÇMAMAK ARASINDA GİDİP GELDİM VE AÇMAYA KARAR VERDİM SİLERSİNİZ DAHA SONRA (TABİ HERKES OKUYUNCA gülücük)
arkadaşlar ne güzel yazıyosun ALLAHIM diyip yaradanı zikrediyosunuz bi H VE I harflerinimi yazmaya üşeniyosunuz ALLAH AŞKINA

HEY ALLAM da ne demek oluyor bunu şu şekilde yazsanız olmuyo mu ''HEY ALLAHIM ''

LÜTFEN YETERİNCE TÜRKÇEMİZİ KATLEDİYORUZ BARİ YÜCE MEVLANIN (C.C.) ADINII ZİKREDERKEN DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANALIM

SAKIN YANLIŞ ANLAMÖYIN HEE HADDİM OLMAYARAK SİZDEN KÜÇÜK Bİ RİCADA BULUNDUM rosegul

ŞİMDİDEN HASSASİYETİNİZ İÇİN SAOLUN

SAYGIAR SELAMLAR DUAYLA KALIN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: sizden ricam...
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm

BİR KONUDA HASSASİYETİMİ BİLDİRMEK İSTİYORUM. BAŞLIK AÇIP AÇMAMAK ARASINDA GİDİP GELDİM VE AÇMAYA KARAR VERDİM SİLERSİNİZ DAHA SONRA (TABİ HERKES OKUYUNCA gülücük)
arkadaşlar ne güzel yazıyosun ALLAHIM diyip yaradanı zikrediyosunuz bi H VE I harflerinimi yazmaya üşeniyosunuz ALLAH AŞKINA

HEY ALLAM da ne demek oluyor bunu şu şekilde yazsanız olmuyo mu ''HEY ALLAHIM ''

LÜTFEN YETERİNCE TÜRKÇEMİZİ KATLEDİYORUZ BARİ YÜCE MEVLANIN (C.C.) ADINII ZİKREDERKEN DÜZGÜN TÜRKÇE KULLANALIM

SAKIN YANLIŞ ANLAMÖYIN HEE HADDİM OLMAYARAK SİZDEN KÜÇÜK Bİ RİCADA BULUNDUM rosegul

alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmilerosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: sizden ricam...
bu konuyu açtığın için çok tşk. ederim.. güzel bir konu bu ve dikkat etmemiz gerektiriyor gerçekten.. Alla razı olsun binnur kerdeşim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
ellerine sağlık kardes
hassas bi konu
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Allah razı olsun binnurcum.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm

sözlerim kifayetsiz gözlerim kalır fersiz anlatamam anlatamam seni anlatamamSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
gerçekten dikkat edilmesi gereken bir nokta binnurcum seni tebrik ediyorum gönüldenrosegul hatirlattin bizlere çok da iyi oldu.. sadece burada degil günlük yatta da çok argolu kelimelerin arasina koyuyoruz Allah lafzini..kendim adina şimdi daha çok dikkat edicem hatirlattigin için sagolWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.