You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizdede olmaz mı ? :)

Sizdede olmaz mı ? :)

RE: Sizdede olmaz mı ? :)
Imkansiz kelimelerden secenek olusturuyor bu duygu..
"Ey iman edenler, rüku edin, secde edin, Rabbinize kulluk edin ve hayır işleyin ki kurtuluşa eresiniz." (Hac Suresi, 77. Ayet)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bazen susmak daha iyi oluyor

Bazen karşındaki nin konumu yüzünden susman gerekiyor.
Sessizce avazin çıktığı kadar bagirdigin tek şey yastığın oluyor. Ne dariliyor ne çekip gidiyor. Öylece dinliyor. Teselli ettiği bile oluyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bazen o cesarette olmayı çok istiyorum...boşalt içini ..herkez gibi patavatsızca. fütursuzca dök kelimeleri...kırılacakmı üzülecekmi umursama...onlar yapıyor sende yap diyorum nefsime ...ama olmuyor yapamıyorum ...

çünkü biz ALLAH tan korkuyoruz...O'nun yarattığı bir canlıyı önemsiyoruz...onu kırmak ALLAH ı kırmak gibi geliyor bize...

boşverin arkadaşlar böyle daha güzel...o lafları sarfedenleri biz ALLAH rızası için affediyoruz..

şu yaşıma kadar haksız söze çok mağruz kaldım..ama sustum..susmak zafer kazandırıyor...gün geliyor içindekileri çirkin sözleri dökenler birgünde pişmanlıklarını döküyor sana ...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.