You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizce Türkiye'nin en iyi haber spikeri hangisi ?

Anket Başlığı: Türkiye'nin en iyi haber spikeri kimdir?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Erhan Çelik || Kanal 7 13 (48.15%)
Ali Kırca || Show Haber 0 (0%)
Ekrem Kızıltaş || TV 5 0 (0%)
Mehmet Ali Birand || Kanal D 3 (11.11%)
İ. Uğur Dündar || Star Haber 0 (0%)
Kemal Gülen || Samanyolu Haber 8 (29.63%)
Fuat Kozluklu || (eski) ATV Haber 0 (0%)
Gökhan Taşkın || Flash TV 1 (3.70%)
Diğer.. 2 (7.41%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 27 (100%)

Sizce Türkiye'nin en iyi haber spikeri hangisi ?

Üye
RE: Sizce Türkiye'nin en iyi haber spikeri hangisi ?
yanlız dikkat ediyom bi iki gündür hem doğan hem islami medya bahçeliyi çapraza almışlar. HANGİ BAHÇELİ GERÇEK? diye başlıklar atıyolar :D hükümete destek vermek isteyincede veriyolar.yanlız hükümetin politaksıyla ABD politikasının uyuşması lazım işte...

tabi bende bahçeliyi savunmuyorum ama TÜMulusal basın tarafından ilk defa dtp dışında bi partinin böyle açıktan hedef alındığını gördük dün şaşırdım. doğrusu.demek tarafsız haber anlayışı her zaman gerekli değilmiş :D isteyince taraflıda olunabiliniyormuş

burdan çıkarılıcak ders demek islamilerin ve ulusalcıların kendi basın ağı var ama ülkücüleri karşılayan bi basın yokmuş.eğer ayakta kalmak istiyorlarsa acilen kanal satın almaları gerek yoksa işleri yaş.şuana kadar demek akp karşıtı medyanın gazıyla gelmişler.böyle giderse önümüzdeki seçimlerde barajaltı olacaklar.
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-09-2009, Saat:01:20 PM, Düzenleyen: BarIs1.
((Meksikalı))
ya ne biliyim ben mehmet ali birandı beğeniyorum hele 32.gün programlarını keyifle izlerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
erhan çelik,muhabir olduğu zamanlardan bilirim büyük gelişme kaydetti kendini geliştirdi..
ekrem kızıltaş,tv5 izlemiyorum hakkında malümata sahip değilim..
mehmet ali birand,reyting kaygısıyla hareket edip haberin içeriği ehemmiyeti, doğruluğu onun için mühim değil maksat izleniyormu reyting alıyormu ayrıca türkçesi de bozukk..
uğur dündar,ideolojilerini haberin önüne geçirdiği için beğenmiyorumm..
kemal gülen,idare eder..
gökhan taşkın,heyecanlı magazinsel yönü fazla..
fuat kozluklu,beğeniyorum ayrı bir tarzı var..
ali kırca,içlerinde en iyi haber sunan zahirde tarafsız gibi de görünse taraflı..
en beğendim haber sunucusu kaan yakuphanoğullarından'dır ses tonuyla haber veriş tarzıyla tam spiker..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
b en haber dınlemem kendım okurum baskasına muhtac degılım :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ali kırcayı izliyorum ben Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ööh birand mı allah aşkına adam daha konuşmayı bilmiyoo
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK OLMALI...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
trt nin kanallarından birinde, dünya gündemini suuyıordu galiba, vampire benzeyen bir adam vardı, gayet donuk ve sadece işini yapıyor, programlanmış gibi. bir de yine trt2 de bir kadın var o da erkeğe benziyor. bu ikisinin üzerine tanımam :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
mehmet ali birand da son zamanlarda büyük bi değişiklik var ölecek mi yoksa,günah çıkartıo
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.