You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
sizce kim olmalı?
sizce kim olmalı?

Günün birinde 3 adam bir kızı severmiş..Bunların 3'ü bir araya gelip sevdiği kız için birşey yapmaya karar vermiş.

Birincisi çarşıda dolaşırken bi elma görmüş.Bu elmanın özelliği kimin nerede ne yaptığını gösterebilen bir ayna olmasıymış ama bu ayna bi servet değerindeymiş.birinci olan adam tüm servetini bu elmaya yatırıp almış ve kızın nerede ne yaptığını sorarak elmadan bilgi almış.Kız hasta yatıyormuş.

ikinci adamsa tüm servetini kızın yanına en hızlı gidebilecek bir araca yatırmış

üçüncü adamsa kızın hastalığına çare olacak ilaca tüm servetini yatırmış

nitekim bunlar kızın yanına varıp iyileşmesine vesile olmuşlar sıra gelmiş kızla kimin evleneceğine...?zamanın kadısına gidip sormuşlar.Kadı olanı tamamıyla dinledikten sonra kızı birine vermiş.

Sorum sizce kadının adil davranması gerekirse kime vermeli veya vermiştir?
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: sizce kim olmalı?
bu başlık var eminim ama linki bulamadım

her türlü arama ypmamam rağmen hem de

var olduğu için de kapatıyorum hürmetlergülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.