semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepyek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlilik olmamalı
zuaahahaha bencede yada illaa olacaksa 55den sora:p
o zmaan sizi teneşir paklar kusura bakmayın ama o yaşta siiz kimse almaz :D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SouL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bekarlık Sultanlıktır :D demedi demeyin :D
ömürünüz boyunca bekar kalın ozman efem
zati seni kimse almazki
...
.. Simdiden üzülüyorum haline
SouL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SouL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bekarlık Sultanlıktır :D demedi demeyin :D
ömürünüz boyunca bekar kalın ozman efem
zati seni kimse almazki
Almasını isteyende yok bi kere.. ben halimden memnunum..ve sozumun arkasındayım...
Bende seni alacak olana acıyorum :D allah sabır versin.. Simdiden üzülüyorum haline
ne kadar sadıksın
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada beni alcak adam çok şanslı bunu kendide biliy ve itiraf ediy:şampiyon:
yani
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada beni alcak adam çok şanslı bunu kendide biliy ve itiraf ediy:şampiyon:
ortada böyle 1 adam mı varyani
(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada beni alcak adam çok şanslı bunu kendide biliy ve itiraf ediy:şampiyon:
heeee:sırıtık:
şimdi başım çatlıor:sırıtık:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(S)SAHRA(A) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada beni alcak adam çok şanslı bunu kendide biliy ve itiraf ediy:şampiyon:
heeee:sırıtık:
hayırlı olsun alıcam sonra ifadenişimdi başım çatlıor:sırıtık:
kardeşi yeğeni felan var mıymış
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.